Весільні та вінчальні свічки

Свічки на весілля. Весільні та вінчальні свічки від студії NATALI

Весільні та вінчальні свічки здавна вважаються символом вічного кохання, сімейного вогнища, романтики і магії. Красиві свічки на весіллі використовуються в стародавньому ритуалі, в церковних обрядах і як декор. Якщо молодята хочуть зв’язати свої узи в церкві, тоді обов’язково потрібно купити вінчальні свічки.

Для обряду в церкві використовуються дві вінчальні свічки, які повинні бути світлими і з мінімальним декором. В церкві і свічки для обряду не ставлять в свічники, їх прийнято тримати в красивій серветці під весільні свічки. Такі свічки належить зберігати вдома, і обов’язково запалювати у важкі дні сімейного життя. А ось свічки на весільний стіл можуть бути яскравими, але обов’язково задекоровані відповідно до стилю весілля.

Після того, як Ви визначилися зі стилем і кольором весілля, Ви вже можете вибрати і замовити свічки на весілля. Для передачі сімейного вогнища молодим від їх батьків використовують саму велику і гарну свічку для обряду. У ресторані на столах гостей часто ставлять свічки декоративні, які створюють атмосферу романтики і магії.

У студії весільної флористики NATALI Ви можете купити весільні та вінчальні свічки прикрашені мереживом, стрічкою, квітами, стразами, з ручною ліпниною або розписом.

Date

05.06.2016

Category

Tags

венчальные свечи, весільні та вінчальні свічки, вінчальні свічки, декоративні свічки, заказать свечи на свадьбу, замовити свічки на весілля, купити вінчальні свічки, купить венчальные свечи, свадебные и венчальные свечи, свечи декоративные, свечи для обряда, свечи на свадебный стол, свечи на свадьбу, свічки для обряду, свічки на весілля, свічки на весільний стіл